Background


CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photograph

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photograph

CARA2 PENYERTAAN MELALUI BLOG :


1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda.


2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)


3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.


4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nakLIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)


5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.

6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.

TARIKH TUTUP CONTEST :
Contest bermula pada 11 Februari 2011 sehingga pukul 12am 1 April 2011


dasyat en contest neyh . hehehehehe . so jom beramai ramai sertainyer !


sebab apew cik lola harus dipilih : 
-kerana cik lola neyh suke bebenor tgkap gmbr . . 
-cik lola neyh tering sgt2 na bergmbr ala2 model gituh . . 
-cik lola neyh pantang tgok tmpat lawa . . lawa jew msty cik lola akn menempek tuk tgkp gmbr at citu . . 
-toilet pown jady la . lau cntek en . . 

temanyer lak :
-cik lola xla memilih sgt2 tpy da owg swoh plih en so trpkse la cik lola plih . hehehe 
-mybe garden . or ats bukit hahaha . 
-sbtolnyer cik lola xkesah pown . jnjy dpt tgkp gmbr . hehehe .
-tpy kn lau la dberi pluang cik lola suke sgt pic lisa surihani lam citew lagenda budak setan tuh . alah . . yg ats bukit tuh . . dpnuhi dgn rumput . waahh ! gitu . melampau la plak . . neyh cik lola kasi gmbr tuh k .
lau pat tgkp gmbr at cini msty besh giler2 en . . hahaha .
uke la . cik lola na tag ini kepadaaa :
niSa A
lysaa !
http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/

Thx sudy Bce ! Komen lerr sklyy !

No comments: